poster

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 mai 2012

Dezvaluirile tulburatoare ale cuplului care a platit 155.000 de dolari ca sa se joace de-a Dumnezeu

Cand cancerul le-a rapit una din fiintele pe care le iubeau cel mai mult, Edgar si Nina Otto, un cuplu din Statele Unite, n-au stat pe ganduri si au platit 155.000 de dolari pentru a fi din nou fericiti.
Mai exact, au cheltuit aceasta suma pentru ca labradorul Sir Lancelot sa fie clonat. "As fi dat chiar si mai multi bani, as fi facut orice in acel moment", a dezvaluit Nina pentru TLC.
Procesul de clonare a inceput in 2008, cand cainele lor, ajuns la varsta de 11 ani, a fost diagnosticat, iar ulterior a murit de cancer.
"Nu ne asteptam sa moara, era mult prea tanar", spune Edgar.
Cei doi luasera o mostra ADN de la Sir Lancelot cu 4 ani inainte de moartea lui, imediat ce au auzit ca tehnologia clonarii incepe sa se dezvolte.
Clona cainelui, care a fost botezata "Lancelot Encore" si este alintata "Lancey", a venit pe lume in 2009.
"Speram sa recapat esenta lui Lancelot. Si am obtinut asta. Orice altceva este un bonus", a declarat Nina Otto, care spune ca "Lancey" are exact aceleasi gesturi ca si predecesorul lui.

Un comentariu:

  1. Samsung's Titanium Watch, launched with a sleek and easy
    The newest Samsung flagship titanium cartilage earrings Samsungwatch with titanium men\'s wedding band an mokume gane titanium elegant design, premium gaggia titanium stainless steel and an array of camera and titanium astroneer touch controls.

    RăspundețiȘtergere

emag

Faceți căutări pe acest blog